Det er chokerende at se, at der er salonejere, der stadig ikke kan lide tanken om online booking system. Er det fordi bookingsystemer er for svære at administrere? Eller de ønsker ikke at skifte væk fra traditionelle måder at booke online på, de mest populære er e-mail og telefonbooking. Indtil for 10 år siden kunne det have givet mening, men nu i verden af ​​mobile apps og en bred vifte af smartphones udstyret med den moderne browser giver det mere mening at tilbyde online booking.

Vi testede mange bookingsystemer for at få en ide om, hvad de mangler, og hvad der får salonejere til at beslutte sig for ikke at skifte til online booking, den første store ting var kompleksiteten, ja de fleste af de online systemer, vi testede, var ikke så brugervenlige, en anden vigtig ting, vi bemærkede, var omkostningerne, en række online bookingsystemer var på forskellige prisskalaer, og det er nemt at sige, at de ikke var billige, med et bookingsystem, der opkrævede så højt som 150 US dollars om måneden, det er sindssygt høj pris. Og hvis du ikke får nok bookinganmodning online, ville det være spild!
Mange salonejere talte om online bookingsystemer på forskellige online fora og spurgte efter meninger, deres hovedfokus var pris og brugervenlighed, godt der er nogle virksomheder, der tilbyder brugervenlige bookingsystemer, men selvfølgelig ikke til en billig pris. Det er præcis, vi kom for at spille.

Vi byggede HereWeBook.com med ægte brugervenlighed og selvfølgelig prisen for øje, i vores tilfælde tilbyder vi alle de vigtigste og meget nødvendige funktioner helt gratis! Er det ikke super fedt? Vi har allerede fået en flok testere, der tester vores system, og vi elskede feedbacken og påskønnelsen, vi lyttede med glæde til dem og reagerede på deres feedback, slutresultatet er et fantastisk aftaleplanlægningssystem med en masse funktioner og et solidt administrationssystem.
Konklusion: Hvis du stadig undrer dig over, hvad der gør herewebook.com anderledes og bedre end andre online booking systemer, så opret en gratis profil og se selv!